Kúpiť balančné podložky – e-shop

Sprievodca výberom
balančných podložiek


Balančná podložka  >  Balančné podložky s reflexnou masážou

Balančné podložky s reflexnou masážou

Masážne bodlinky na niektorých balančných podložkách pridávajú k cvičeniu reflexnú masáž. Tieto športové pomôcky sú navyše aj pekným doplnkom do bytu za dobrú cenu.

Reflexná masáž je založená na princípe čínskeho poznania, ktoré hovorí, že energia celého organizmu prechádza nohami, a jej blokácia môže nepriaznivo ovplyvniť zdravie.

Masážna balančná podložka teda okrem koordinácie pohybov a posilnenia hlbokých svalov podporuje tiež imunitný systém a krvný obeh. Tým, že aktivuje reflexné zóny na chodidlách, môže posilniť funkciu vnútorných orgánov.

Masážna balančná podložka inSPORTline Bumy BC400

Masážne body na povrchu má tiež balančná podložka s dvoma takmer oddelenými časťami pre každú nohu. Oceňujú ju najmä tí, ktorým robí problémy udržať rovnováhu. Cvičenie je príjemné a sprievodná masáž chodidiel dokáže odbúrať každodenný stres.

V ponuke je aj dvojdielna podložka ku stimulácii akupresúrnych bodov na vnútornej strane chodidiel, využiteľná mnohostranne, napríklad na precvičovanie plochých nôh.
 

Zdieľajte článok



Odporúčame balančné podložky






Ďalšie novinky

Balančná lopta

Balančná lopta slúži pre aktiváciu a posilnenie svalových partií, ktoré sa inak veľmi ťažko precvičujú. Cvičenie napomáha k odstráneniu stresu aj svalového napätia.

Balančná podložka na SM systém

SM systém je novinkou medzi cvičeniami na posilnenie hlbokých svalov a držanie tela. S obľubou ho využívajú predovšetkým ženy. Ako im pomáha balančná podložka?

všetky novinky