Kúpiť balančné podložky – e-shop

Sprievodca výberom
balančných podložiek


Balančná podložka  >  Balančné pomôcky výborne zabavia deti

Balančné pomôcky výborne zabavia deti

Celá plejáda farbičiek a hravých prvkov charakterizuje detské balančné podložky, ktoré vašim ratolestiam prinesú užitočné cvičenie a výbornú zábavu v jednom.

Detské balančné podložky sú určené od troch rokov veku a ich nosnosť je 40, 60 aj 80 kilogramov. Majú guľatý alebo obdĺžnikový tvar, ale vždy deťom posilňujú svaly, zlepšujú koordináciu pohybov a spevňujú postavu. Môžu si na nich tiež preťahovať ruky a nohy.

Balansovanie na farebnej podložke deti baví, pretože sa zároveň snažia dať do pohybu loptičku v labyrinte. Dôležité tiež je, že sú spodné dosky opatrené protišmykovou úpravou.

Medzi balančné pomôcky patrí aj motorická hračka Eduplay Forever Up & Down, precvičujúca detské ruky, ktoré majú za úlohu udržať na nej malú loptičku. Dieťa si tak zábavnou formou trénuje motoriku a reflexy.

Tieto pomôcky, dá sa povedať, sú ideálne hračky či darčeky pre deti, zoženiete ich v požadovanej kvalite v overenom e-shope už pod 30 eur.

Zdieľajte článok



Odporúčame balančné podložky






Ďalšie novinky

Balančná lopta

Balančná lopta slúži pre aktiváciu a posilnenie svalových partií, ktoré sa inak veľmi ťažko precvičujú. Cvičenie napomáha k odstráneniu stresu aj svalového napätia.

Balančná podložka na SM systém

SM systém je novinkou medzi cvičeniami na posilnenie hlbokých svalov a držanie tela. S obľubou ho využívajú predovšetkým ženy. Ako im pomáha balančná podložka?

všetky novinky