Kúpiť balančné podložky – e-shop

Sprievodca výberom
balančných podložiek


Balančná podložka  >  Tip na praktický vianočný darček - balančná podložka!

Tip na praktický vianočný darček - balančná podložka!

Hľadáte tip na univerzálny vianočný darček? Ktorý poteší úplne kohokoľvek? Máme ho! Je ním balančná podložka, praktická a cenovo dostupná cvičebná pomôcka pre ženy aj mužov.

Pravidelné používanie balančnej podložky dokáže čoskoro spevniť všetky svaly vrátane brušných, čo sa počíta najmä pri sedavom zamestnaní a jednostranne zameraných športoch. 

Balancovanie je navyše zábavné - cvičíte, už keď sa len na podložke snažíte udržať rovnováhu. V ďalšej fáze môžete pridať drepy či kliky. Na internete nájdete inšpiračné videá. Plochá balančná podložka je navyše osvedčená aj v kancelárii na stoličke, kde pri sedení posilňuje brušné a chrbtové svaly. Preventívne tak pôsobí proti bolestiam chrbta.

Najpredávanejšia balančná podložka v e-shope inSPORTline je Dome Basic, teraz v akcii za 66,90 €, s prídavnými držadlami a protišmykovou úpravou. Nemenej obľúbené sú balančné podložky radu Bumy v niekoľkých cenových kategóriách. Alebo pre svoje milé zvolíte na Ježíška Donut Ball?
"Moja jediná obľúbená šiška! Keď s ňou necvičím, aspoň na nej sedím."  komentuje vtipne jedna z užívateliek používanie tejto balančnej podložky.

Zdieľajte článok



Odporúčame balančné podložky






Ďalšie novinky

Balančná lopta

Balančná lopta slúži pre aktiváciu a posilnenie svalových partií, ktoré sa inak veľmi ťažko precvičujú. Cvičenie napomáha k odstráneniu stresu aj svalového napätia.

Balančná podložka na SM systém

SM systém je novinkou medzi cvičeniami na posilnenie hlbokých svalov a držanie tela. S obľubou ho využívajú predovšetkým ženy. Ako im pomáha balančná podložka?

všetky novinky